INFORMATIE VOOR LOCATIEHOUDERS

Filmregisseurs, art directors, fotografen en stylisten zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties die beantwoorden aan het beeld dat zij voor een bepaalde foto-, film-, of televisieproductie in hun hoofd hebben. Locaties die fotogeniek zijn en die de boodschap van de opdrachtgever een extra dimensie geven.

Grace Locations is sinds 1991 actief om in deze locatiebehoefte te voorzien. Wij beschikken over een zeer uitgebreid en gevarieerd bestand. De keuze van locaties is aan trends onderhevig. Het locatiebestand van Grace Locations wordt om die reden voortdurend uitgebreid met nieuwe interessante locaties. Deze locaties worden aangeboden aan een breed scala van opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld uitgevers van mode- en interieurbladen, film-, televisie- en reclameproducenten of fotografen en stylisten die in opdracht van het bedrijfsleven werken.

Dit bulletin is bedoeld om je als locatiehouder te informeren over de werkwijze en de uitgangspunten van Grace Locations. Zo krijg je een zo goed mogelijk beeld van wat je kunt verwachten wanneer er bij jou opnamen worden gemaakt. Wij vragen je om deze uitgangspunten zorgvuldig door te nemen. Dit voorkomt eventuele misverstanden.

Aanmelden