over ons

Wie zijn wij?

Een locatie is meer dan alleen een plek: het is een gevoel, een sfeer en een ervaring. Filmregisseurs, art directors, fotografen en stylisten zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties die beantwoorden aan het beeld dat zij voor een bepaalde foto-, film-, of televisieproductie voor ogen hebben. Grace Locations is sinds 1991 hét locatiebureau die opdrachtgevers van unieke plekken voorziet met een extra dimensie.

Wat bieden wij?

Een breed scala aan fotogenieke locaties waarbij trends en tijdloos design een grote rol spelen. Onze locaties zijn geschikt voor fotografie, internetfilm en commercials. Naast een zeer uitgebreid en actueel bestand staat persoonlijke begeleiding en heldere communicatie bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden veel aandacht aan het maken van passende voorstellen, maar geven klanten ook de kans om zelf op zoek te gaan naar de juiste locatie. Met een gebruiksvriendelijk zoeksysteem op onze website kunnen klanten precies vinden wat zij nodig hebben.

Voor wie?

Opdrachtgevers zoals uitgevers van mode- en interieurbladen, televisie- en (internet)filmproducent of fotografen, regisseurs, artdirectors en stylisten die in opdracht van het bedrijfsleven.