AANMELDEN ALS LOCATIEHOUDER

Waarom aanmelden bij Grace Locations?

  • Bij Grace Locations staat kwaliteit hoog in het vaandel. Niet alleen de kwaliteit van de door ons vertegenwoordigde locaties, maar ook de kwaliteit van ons contact met locatiehouders. Wij werken met korte communicatielijnen, geven heldere informatie en maken duidelijke afspraken.
  • Door onze ervaring van en kennis in de markt sinds 1991 hebben wij ons ontwikkeld tot het meest vooraanstaande locatiebureau.
  • Wij vinden jouw privacy heel belangrijk, daarom maken wij pas bij een boeking jouw adresgegevens bekend bij de opdrachtgever.
  • Grace Locations respecteert de wensen van iedere locatiehouder. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.
  • Exclusieve vertegenwoordiging door een professioneel bureau.

Aanmelden

Lijkt het je interessant om jouw locatie beschikbaar te stellen voor (internet)film-, tv en fotoproducties, klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen. Heb je foto’s van de locatie dan kun je deze met het aanmeldingsformulier meezenden. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreide en exclusieve locatiedatabase opgebouwd. Alle locaties in ons bestand voldoen aan hoge eisen. Wij kijken niet alleen naar het in- en exterieur, maar ook naar de omstandigheden die van belang zijn voor het maken van een productie op locatie.
Al onze locaties worden exclusief door Grace Locations vertegenwoordigd.

Grace Locations staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Wij vinden het belangrijk om de communicatie helder en eerlijk te houden. Dit gaat samen met plezier in ons werk. Zo komen wij met alle betrokkenen tot het beste resultaat.